اگر به دنبال یک دسر متفاوت، رنگارنگ و چشمنواز برای پذیرایی در دورهمیهای خانوادگی، مهمانیها، تولد یا شب یلدا هستید، دسر دابل بابل با ژله فرمند و انار یک انتخاب خاص و خوشطعم است. این دسر ترکیبی از طراوت میوهها، بافت خاص بابلها و طعم دلپذیر ژلههای باکیفیت فرمند است که علاوه بر ظاهر زیبا، طعمی جدید و دلنشین به شما و مهمانانتان هدیه میدهد.
یکی از ویژگیهای مهم این دسر، آسان بودن مراحل آمادهسازی، مقرونبهصرفه بودن و امکان تنوع در طعم و تزئین است. میتوانید با انتخاب طعمهای مختلف ژله فرمند مانند آلبالو، انار یا بلوبری، این دسر را به رنگهای جذاب و متنوع تهیه کرده و با افزودن انار، میوههای تازه و برگ نعناع، میز پذیرایی خود را خاص و لوکستر کنید.
دسر دابل بابل با ژله فرمند یک گزینه سالمتر نسبت به دسرهای سنگین و بسیار مناسب برای کودکان، ورزشکاران و افرادی است که به دنبال یک دسر کمکالری و متفاوت هستند. اگر بهدنبال یک ایده جدید برای دسر شب یلدا یا مهمانیهای تابستانی هستید، این دستور ساده و خوشمزه میتواند انتخاب جذابی باشد که همه از آن لذت ببرند و خاطرهساز شود.
فهرست محتوایی طرز تهیه دسر دابل بابل

مواد لازم برای تهیه دابل بابل
- پودر ژله آلبالو (1 بسته)
- رگالو آجیل فرمند (1 بسته)
- پودر ژله آلوئهورا (1 بسته)
- روغن نباتی کم بو (2 لیوان)
- آب (800 میلیلیتر)
- انار (به میزان دلخواه)
- بستنی (به میزان دلخواه)
طرز تهیه دسر دابل بابل
مرحله ۱: ژله آلبالو فرمند رو در دویست میلیلیتر آب جوش حل کنید و دویست میلیلیتر آب سرد بهش اضافه کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد.
مرحله ۲: دو لیوان روغن رو در یک لیوان آب و یخ بزرگتر بگذارید و با قطره چکان ژله آلبالو رو به روغن اضافه کنید و خاویارهای ژلهای رو آبکش کنید.
مرحله ۳: ژله آلوئهورا رو در دویست میلیلیتر آب جوش حل و دویست میلیلیتر آب سرد بهش اضافه کنید.
مرحله ۴: مانند روش بالا ژله آلوئهورا رو با قطره چکان داخل روغن سرد بریزید و خاویارهای ژلهای با طعم آلوئهورا رو آبکش کنید.
مرحله 5: خاویارها را داخل آبکش بربزید و با آب یخ بشورید.
مرحله ۶: دو اسکوپ از بستنی مورد علاقهتون رو داخل هر لیوان بریزید و با دانههای انار، رگالو، آجیل و خاویارهای ژلهای تزئیین و سرو کنید.
اگر میخواهید دسرهای جذاب درست کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته باشید:
سئوالات متداول درباره دسر دابل بابل
یک دسر جذاب و لایهای با استفاده از بابل تاپیوکا، پودر ژله فرمند و میوههای تازه مانند انار که بافت و طعم متفاوتی دارد.
برای تولد، عصرانه تابستانی، شب یلدا و مهمانیهای خانوادگی بسیار مناسب است.