طرز تهیه انواع دسر

مارشملو خانگی خوشمزه

مارشملو خوشمزه خانگی

مارشملو مثل اسمش نرم و خوشمزه و یکی از تنقلاتی است که طرفداران زیادی بین کودکان و بزرگسالان دارد. این خوراکی نرم و پف پفی به هم می‌توان به تنهایی مصرف کرد و هم در کنار نوشیدنی‌های گرم مانند هات‌چاکلت و قهوه سرو کرد. هرچند مارشملوهای کارخانه‌ای در بازار موجود هستند اما تهیه آن در خانه هم ساده و هم بهداشتی‌تر است و می‌توانید در طعم‌های متنوع آن را درست کنید. برای درست کردن مارشملو خانگی، به ژله فرمند نیاز است تا دسرتان طعمی دلپذیر و رنگی جذاب داشته باشد. این خوشمزه نرم و پف‌پفی علاوه بر طعم بی‌نظیر، ارزش غذایی بالایی برای کودکان و بزرگسالان دارد و می‌تواند یک میان‌وعده سالم و انرژی‌بخش باشد.

مارشملو خانگی

مواد لازم برای تهیه مارشملو خانگی

برای درست کردن یک مارشملو خوشمزه و سالم به مواد زیادی نیاز نیست فقط کافی است که مواد زیر را داشته باشید:

  • یک بسته ژله فرمند (هر طعمی که دوست دارید)
  • آب سرد نصف پیمانه
  • نشاسته ذرت به میزان کافی که نصف ظرف مورد نظرتان را پر کند

طرز تهیه مارشملو خانگی

برای درست کردن مارشملو خوشمزه و جذاب، ابتدا پودر ژله فرمند را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف شود.اما برای داشتن یک بافت نرم و یکدست بهتر است از روش بن‌ماری استفاده کنید. برای این کار ابتدا یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب گرم شود اما به جوش نیاید. ظرفی که حاوی ژله است را روی بخار آب داخل قابلمه بگذارید و آرام آرام هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل و شفاف شود.

سپس مایه‌ی ژله را با همزن برقی روی سرعت بالا حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه هم بزنید تا جایی که کم کم مایه‌ی ژله تغییر کرده و حجیم‌تر و کرمی شکل شود. این کار باعث می‌شود حجم مایه‌ی شما دو برابر شود.

در مرحله بعد یک سینی یا ظرف مناسب لبه‌دار را با نشاسته ذرت بپوشانید تا مارشملو شما به ظرف نچسبد و بافت نرم خود را حفظ کند. حالا مایه‌ی آماده ژله را داخل قیف شیرینی‌پزی بریزید و به شکل دلخواه که عمدتا یه صورت دایره است، روی نشاسته ذرت بریزید. اگر قیف ندارید می‌توانید از یک قاشق هم استفاده کنید اما قیف این امکان را به شما می‌دهد که مارشملوهای گرد و یکدست و زیباتری داشته باشید. بعد از اینکه همه مارشملو‌ها را به صورت گرد گرد، در ظرف چیدید، یک لایه نازک نشاسته ذرت روی آنها الک کنید و ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مارشملوها کاملا سفت شوند. وقتی مارشملوها سفت شدند، آنها را یکی یکی از ظرف دربیاورید و اضافه‌های نشاسته را به آرامی از روی آنها پاک کنید. می‌توانید برای داشتن طعم خاص‌تر، مقداری پودر نارگیل یا پودر کاکائو فرمند هم روی آنها بپاشید.

اگر میخواهید دسرهای مشابه خوشمزه با محصولات فرمند تهیه کنید، احتمالا مطالب زیر را هم دوست داشته‌ باشید:

سئوالات متداول درباره مارشملو خانگی

بله، شما می‌توانید هر طعمی از ژله فرمند را که دوست دارید انتخاب کنید. ترکیب طعم‌های مختلف مثل توت‌فرنگی، پرتقال یا بلوبری هم می‌تواند تجربه‌ای جدید و لذت‌بخش باشد

پودر ژله فرمند به خودی خود دارای شیرینی است، بنابراین نیازی به اضافه کردن شکر ندارید.

بله، برای شکلاتی کردن مارشملوها، آنها را در شکلات آب‌شده فرو ببرید و روی کاغذ روغنی بچینید تا شکلات سفت شود.