پرش به محتوا

مجله شکلات

طرز تهیه پاستیل در خانه

احتمالاً پاستیل‌های میوه‌ای با طعم‌ها و شکل‌های مختلف در هر مغازه و سوپرمارکتی به چشم‌تان خورده‌اند. خیلی وقت‌ها اسنک‌ها و خوراکی‌های آماده به خاطر داشتن شکر فراوان یا افزودنی‌های مختلف دیگری که به آن‌ها اضافه می‌شوند در سبد خرید ما جایی ندارند، اما اگر خواص ژلاتین را مطالعه کرده باشید می‌دانید که مصرف آن هم برای بزرگ‌ترها و هم برای کوچولوترها فواید بسیاری دارد. نظرتان چیست که پاستیل میوه‌ای خوشمزه را در خانه و به شکل سالم‌تری امتحان کنید؟ این اسنک خوشمزه و باب دندان سریع آماده‌ی رفتن داخل یخچال می‌شود، هیچ مواد رنگ‌دهنده یا طعم‌دهنده اضافی لازم ندارد و شیرینی‌اش را از عسل یالم و طبیعی می‌گیرد.

خواص ژلاتین

ژلاتین رنگ، مزه یا بوی خاصی ندارد و شکل قالبی که در آن آماده شود را به خود می‌گیرد، برای همین شاید تصورش برایتان مشکل باشد که چه خواص و فواید بی‌شماری را در خودش پنهان کرده. ژلاتین به خاطر پروتئین بالا و ترکیب منحصر‌به‌فردی که از اسیدهای آمینه دارد، برای هر بخش از بدن که فکرش را بکنید می‌تواند مفید باشد. برخی از خواص ژلاتین را در کنار ما بخوانید تا از همین امروز آن را به سبد غذایی خودتان اضافه کنید و از فواید متعددش بهره‌مند شوید. با دستورهای خوشمزه‌ای که برایتان آماده می‌کنیم به راحتی می‌توانید ژلاتین را در رژیم غذایی خود بگنجانید و از داشتن بدن و ذهنی سالم‌تر لذت ببرید.

ژلاتین چیست؟

ژلاتین یک ماده‌ی خوراکی شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و بدون طعم است که از کلاژن موجود در بدن حیوانات گرفته می‌شود. ژلاتین در صورت خشک بودن ترد و شکننده است و اگر مرطوب شود، حالت چسبناک و صمغ‌مانند پیدا می‌کند. از ژلاتین به عنوان عامل غلیظ‌‌کننده در مواد غذایی، دارو و کپسول، کاغذ و فیلم عکاسی استفاده می‌کنند و در مواد آرایشی هم کاربرد دارد.

طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه‌ی شکری

درست کردن این کیک شکلاتی زحمت زیادی ندارد، اما نتیجه‌ای که از آن می‌گیرید فوق‌العاده خوشمزه است. کیک خوش‌طعم شکلاتی را رویه‌ای شیرین و آجیلی کامل می‌کند. یک برش از این کیک خانگی را برای عصرانه کنار یک فنجان قهوه‌ی ترک یا کافی‌میکس فرمند سرو کنید و لذت ببرید.