اسنک شکلاتی ساده و خوشمزهای که میتوانید ترکیب مواد و اندازه هر دانه از آن را طبق سلیقه و رژیم غذایی خودتان تنظیم کنید و یک شکلات مغزدار خوشمزه کوچک برای کنار چای و قهوه و یا حتی هدیه دادن به عزیزانتان آماده کنید. مغز این شکلات را میتوانید از مواد متنوع دیگری جز پودر نارگیل هم در نظر بگیرید، مثلا کمی سس کارامل همراه مغز بادامزمینی مقوی و خوشمزه.
مواد لازم:
- شکلات گالاردو شیری یا تلخ فرمند ۳۰۰ گرم
- پودر نارگیل 50 گرم
- شیرعسلی 1۰۰ میلیلیتر
- کره بادامزمینی دو قاشق غذاخوری
- مارشملوهای کوچک، میوه خشک و مغزهای دلخواه از هر کدام چند دانه

طرز تهیه:
شکلات را به طور کامل روی تخته آشپزخانه خرد کنید. ۲۰۰ گرم از شکلات را در یک کاسه بریزید و آن را روی ظرف حاوی آب جوش روی حرارت بگذارید. شکلات خردشده را روی این حرارت غیر مستقیم خوب هم بزنید تا کاملا آب شده و به شکل مایع یکدست و روانی در بیاید. بعد شکلات را از روی حرارت بردارید، صد گرم شکلات باقیمانده را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام شکلات آب شود. به این صورت نیازی نیست صبر کنید شکلات از حرارت بیفتد و میتوانید بلافاصله بقیه دستور را ادامه دهید.

قالبهای یخ یا قالب شکلات مکعبی یا شکل دیگر را آماده کنید. شکلات آبشده را داخل قالبهای یخ بریزید، به طوری که تنها یکچهارم قالب پر شود. بعد با دست قالب را بچرخانید تا دیوارههای هر خانه از قالب کاملا با یک لایه شکلات پوشانده شود. حالا قالب را در محیط خنک کنار بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد. اگر محیط خانه خنک نیست میتوانید قالبها را چند دقیقه داخل یخچال بگذارید. روی باقیمانده شکلات آبشده را هم با سلفون بپوشانید و آن را در محیط گرمی (مثلا داخل مایکروفر یا فر خاموش) کنار بگذارید تا بعد استفاده کنید. اگر شکلات شروع به سفت شدن کرد میتوانید دوباره آن را روی آب جوش قرار دهید تا مایع باقی بماند.

برای مغز نارگیلی شکلات، پودر نارگیل را در یک کاسه کوچک بریزید و شیرعسلی را به آن اضافه کنید تا خمیر نسبتاً سفتی درست شود. بعد از این که شکلات در قالب یخ سفت شد آن را از یخچال بیرون بیاورید و مواد داخل شکلات را کنار دستتان بگذارید. داخل هر قالب یخ یک قاشق چایخوری مخلوط پودر نارگیل و شیرعسلی یا یک قاشق چایخوری کره بادامزمینی، مغز فندق یا بادامزمینی یا چیزهای دیگر، مقداری میوه خشک یا یکی دو دانه مارشملوی کوچک بگذارید. قالبها را خیلی پر نکنید تا بتوانید روی مغز وسط آن را کامل با شکلات بپوشانید. بعد از این که مواد دلخواهتان را در قالب گذاشتید، شکلات آبشدهای که کنار گذاشته بودید را روی آنها بریزید و قالبها را با شکلات پر کنید. اگر لازم بود میتوانید روی قالب را با کشیدن لبه کارد صاف کنید. بعد قالب را در یخچال قرار بدهید تا کاملاً سفت بشود.
بعد از این که شکلاتها به طور کامل سفت شدند آنها را از داخل قالب بیرون بیاورید. اگر دوست داشتید میتوانید روی آنها را با کمی شکلات آبکرده و پودر نارگیل یا پودر قهوه تزیین کنید.