ژله انار شب یلدا با دسر اکلیلی فرمند

ژله انار شب یلدا با دسر اکلیلی فرمند

این دسر جالب و منحصر به فرد از روی یک دستور ترکی آماده شده و با ژله اکلیلی فرمند رنگ و روی جذاب‌تری به خود گرفته است. برش‌های قرمزرنگ دسر در کنار یک مغز سفید و شیرین و سرخی دانه‌های انار زیبایی سفره یلدایتان را دوچندان می‌کند.

مواد لازم برای لایه قرمز:

  • پودر دسر اکلیلی با طعم انار یک بسته
  • آب جوش 400 میلی‌لیتر
  • برای لایه سفید:
  • شیر سه پیمانه
  • نشاسته گندم نصف پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • دانه انار یک پیمانه
  • وانیل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نشاسته را در شیر سرد حل کنید، بعد آن را روی حرارت قرار بدهید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. مرتب مواد را با ویسک هم بزنید تا شیر شروع کند به بخار کردن و کمی غلیظ‌تر شود، بعد آن را از روی حرارت بردارید، دانه‌‌های انار را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

کف یک کاسه‌ی گرد را کاملاً با سلفون بپوشانید و لبه‌های سلفون را بزرگ‌تر بگیرید تا روی دیواره بیرونی کاسه جمع شود. به این شکل به راحتی می‌توانید دسر آماده‌شده را از قالب جدا کنید. اگر قالب سیلیکونی گرد مناسبی هم دارید می‌توانید مشابه ژله‌های دیگر با آن کار کنید.

پودر دسر اکلیلی انار را طبق دستور روی بسته با 400 میلی‌لیتر آب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید تا کاملاً ‌خنک شود. این دسر را بعد از این که کمی خنک شد و حالت دلمه پیدا کرد، اما در ضمن هنوز روان بود در کاسه بریزید.

دسر سفید را دقیقاً وسط دسر قرمز خالی کنید، طوری که به لبه‌های قالب نرسد و وسط دسر قرمزرنگ قرار بگیرد. نگران نباشید، به خاطر این که دسرها کمی خودشان را گرفته‌اند کار آسانی است. اگر لازم بود می‌توانید روی سطح دسر را با پشت قاشق صاف کنید. بعد ظرف دسر را حداقل به مدت پنج تا شش ساعت در یخچال قرار بدهید تا خوب ببندد.

برای بیرون آوردن ژله از قالب، بشقاب سرو ژله را روی کاسه بگذارید، لبه‌های سلفون را آزاد کنید و کاسه را برگردانید، بعد با احتیاط سلفون را از سطح دسر جدا کنید.

روی دسر را می‌توانید با دانه‌های انار و خلال پسته تزیین کنید و با برش زدن آن در مهمانی، مهمان‌هایتان را با مغز سفید و اناری‌اش شگفت‌زده کنید.