یک دسر جدید و خوشگل که با درخشش قرمزرنگش رنگ و روی فوقالعادهای به سفرهها و میزهای مهمانی یلدا میدهد. دسرهای تکنفره بهخصوص برای مهمانیهایی با جمعیت بالا خیلی مناسب هستند.
مواد لازم
- بیسکوییت کاکائویی خردشده یک و نیم پیمانه
- کرهی آبشده سه قاشق غذاخوری
- شکر یک و یکچهارم پیمانه+دو قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای 900 گرم
- وانیل یک قاشق چایخوری سرپر
- تخممرغ چهار عدد
- دسر اکلیلی انار فرمند یک بسته
- انار دانهشده یکسوم پیمانه

طرز تهیه
پنیر خامهای را زودتر از پخچال بیرون بیاورید تا کمی نرم بشود. دانههای انار را هم داخل یک بشقاب روی دستمال تمیز آشپزخانه پهم کنید تا خشک بشوند.
فر را با دمای 165 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم بشود.
بیسکوییت خردشده را با کره و دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. میتوانید از بیسکوییتهای پتیبور کاکائویی استفاده کنید. برای درست کردن این دستور به دو عدد قالب مافین 12تایی احتیاج دارید. 24 دانه کپسول مافین (قالب کاغذی مخصوص مافین) را داخل این قالبها بچینید. در هر یک از قالبها به مقدار مساوی از مخلوط بیسکوییتی بریزید و با انگشت فشار دهید و صاف کنید تا یک لایه بیسکوییت فشرده در هر قالب وجود داشته باشد.
پنیر خامهای را با همزن برقی کمی بزنید، بعد وانیل و یک پیمانه شکر را به آن بیفزایید. تخممرغها را دانهدانه به این مخلوط اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم مخلوط بشوند. مواد چسبیده به کنارهی ظرفتان را هم هر از گاهی با لیسک جدا کنید تا با بقیه مواد مخلوط شوند. بعد این مخلوط را در قالبها روی لایهی بیسکوییتی بریزید.
قالبها را به مدت 20 تا 22 دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که وسط مواد در قالب کمی خودش را بگیرد. بعد آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن، به مدت دو ساعت در یخچال قرار بدهید.
بعد از دو ساعت، پودر دسر اکلیلی انار را طبق دستور روی بسته با آب جوش آماده کنید و اجازه دهید کمی خنک شود، بعد با قاشق از مایهی ژله اکلیلی وسط دسرها بریزید و چند دانه انار هم روی آن بگذارید. دسرها را دوباره داخل یخچال بگذارید تا ژله هم خودش را بگیرد. چون رنگ سبز به این دسر خوب میآید، میتوانید قبل از سرو یکی دو برگ نعنا هم روی دانههای انار دسر بگذارید.