پاناکوتای انار مخصوص شب یلدا

پاناکوتای انار مخصوص شب یلدا

دقت کرده‌اید بعضی‌ها چه دسرهای براق و شفافی درست می‌کنند؟ به نظر شما چه فوت و فنی هست که ما از آن بی‌خبر هستیم؟ماجرا از این قرار است که این افراد از دسر اکلیلی فرمند استفاده می‌کنند و همین براقی و درخشش به سفره‌هایشان رنگ و لعاب فوق العاده‌ای می‌دهد. دسر اکلیلی فرمند با طعم انار از بهترین انتخاب‎‌ها برای یک شب یلدای منحصر به فرد و یک میز متفاوت است. پس با ما همراه باشید تا با طرزتهیه پاناکوتای انار آشنا شوید. 

مواد لازم برای پاناکوتای ویژه شب یلدا:

  •  دسر اکلیلی انار فرمند: 1 بسته
  • پودر ژلاتین خالص فرمند: 1 بسته
  • بیسکویت پتی‌بور: 1 بسته
  • کره آب شده: 50 گرم
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  • خامه: 2 پیمانه
  • شیر: یک سوم پیمانه
  • آب جوش: 400 میلی‌لیتر
پاناکوتای انار

طرز تهیه:

برای شروع بیسکویت‌های پتی‌بور را داخل یک کیسه بریزید و حسابی بکوبید. کره آب شده، شکر و دارچین را به بیسکویت‌های خرد شده اضافه کنید. حالا مواد را ته قالب پهن کنید و کاملا فشار دهید تا صاف شوند. بعد از اینکه مواد را صاف کردید، قالب را به مدت 45 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

حالا به سراغ خامه بروید و 2 پیمانه خامه را با یک سوم لیوان شیر روی حرارت ترکیب کنید. 1 بسته پودر ژلاتین خالص فرمند را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و بعد از 10 ثانیه حرارت ، داخل ترکیب شیر و خامه بریزید. کمی که مواد خنک شد، بیسکویت‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و مواد را روی آن ها بریزید و دوباره  دسرتان را 45 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

برای لایه روی 1 بسته دسر اکلیلی انار فرمند را در دو لیوان (معادل 400 میلی‌لیتر) آب جوش حل کنید و روی لایه وسط بریزید و مجدد 45 دقیقه دیگر دسرتان را در یخچال بگذارید.  در آخر هم این دسر اکلیلی زیبا و خوش‌طعم را با میوه های رنگارنگ فصل تزئین و سس خوشمزه فرمند تزئین کنید. اگر دغدغه دسر برای شب یلدا دارید به مجله شکلات فرمند سر بزنید.

پیام بگذارید