طرز تهیه کیک پرتقالی
برای مرحله اول، تخم مرغ های را در ظرف مورد نظر شکسته و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با دور تند با همزن برقی بزنید تا پف کند و رنگ آن روشن شود.
برای مرحله بعد شیر یا ( آب ) را به دلخواه خودتان با روغن مخلوط کنید و تخم مرغ ها را به آنها اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه با دور متوسط همبزنید تا مخلوط شود.
در مرحله سوم، پودر کیک پرتقالی را کمکم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند به مدت ۱ دقیقه بزنید. کف قالب را کمی چرب کنید و با کاغذ روغنی کف آن قرار دهید. حالا خمیر را در قالب ریخته و در طبقه سوم فر قرار دهید.
بعد از حدود ۴۵ دقیقه کیک را از فر بیرون بیاورید و با چنگال تست کنید تا به طور کامل پخته باشد. تقریبا کیک پرتقالی شما آماده است فقط کافی است با پرتقال تازه و سس کارامل فرمند طعم کیکتان را منحصر به فردتر کنید. برای دستور پختهای بهتر همراه مجله فرمند باشید.