طرز تهیه
برای شروع کرهی نرم شده را با تخممرغ مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید شود و کف کند. حالا به سراغ پودر کیک بروید و به مواد اضافه کنید و مجدد با همزن برقی آن را بزنید تا حسابی مخلوط شود.
بعد به سراغ سیب ها بروید. دو عدد سیب را پوست بکنید و از وسط به چهار قسمت مساوی برش بزنید و مجددا این تکهها رو به سه یا چهار قسمت نازک تقسیم کنید. دقت کنید هر چه برش ها نازک تر باشد خیلی راحت تر روی سطح کیک باقی میماند. دو قاشق دارچین و شکر را با هم مخلوط کنید و سیبها را در آن بغلتانید.
حالا قالبتان را آماده کنید و کف آن را کاغذ روغنی پهن کنید و حالا نصف مواد را به آهستگی توی قالب بریزید و نصف سیبها را روی سطح مواد بچینید و سپس باقی مواد را بریزید. در آخر سطح کیک را با سیب های باقی مانده تزئین کنید.
وقت آن رسیده که کیکها را داخل فری که از قبل گرم کردهاید، بگذارید و به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در دمای۱۷۵ بگذارید و منتظر بمانید تا خوب بپزد.
کیک سیب شما آماده است، آن را از فر خارج کنید و با سس کاراملی فرمند عطر و طعم کارامل را به کیک سیب خوشمزهتان اضافه کنید. برای دستور های بیشتر و کیکهای خوشمزهتر به سایت مجله فرمند سر بزنید.