طرز تهیه چیزکیک شکلاتی آسان

چیزکیک‌های یخچالی از جمله دسرهای سریع و آسان و خوشمزه‌اند که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این چیزکیک طعم خامه‌ای شکلاتی و لطیفی دارد و یک کراست کاکائویی از بیسکوییت اورئو لذت تقسیم کردن طعم فوق‌العاده آن میان عزیزان‌تان را دوچندان می‌کند.

مواد لازم برای کراست:

  • بیسکوییت کرم‌دار اورئو 20 عدد
  • کره آب‌شده پنج قاشق غذاخوری (70 گرم)

برای فیلینگ:

  • پودر ژلاتین فرمند یک قاشق غذاخوری
  • آب جوش یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)
  • پنیر خامه‌ای دو و یک‌چهارم پیمانه (500 گرم)
  • پودر قند سه‌چهارم پیمانه (85 گرم)
  • پودر کاکائوی فرمند دو قاشق غذاخوری (12 گرم)
  • شکلات صبحانه یک پیمانه (320 گرم)
  • خامه فرم‌گرفته یک پیمانه (240 میلی‌لیتر)

برای گاناش شکلاتی:

  • شکلات صبحانه نصف پیمانه (160 گرم)
  • خامه صبحانه یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر
شکلات بار مقوی خوشمزه

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید.

جوی دوسر، روغن نارگیل و نیمی از عسل را با هم مخلوط کرده و آن‌ها را در سینی فر روی کاغذ روغنی پهن کنید. این مواد را به مدت بیست دقیقه در فر قرار دهید و یکی دو بار هم آن‌ها را هم بزنید تا به طور یکنواخت برشته و طلایی بشوند. فندق‌ها را هم در همین زمان به مدت 15 دقیقه داخل فر بو بدهید. بعد نیمی از آن‌ها را کمی بکوبید تا درشت خرد شود.

خرما، کره بادام‌زمینی، آب، نمک، فندق‌های درسته و بقیه عسل را در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیری در بیاید. در یک کاسه‌ی بزرگ این مخلوط خمیری را با فندق خردشده، جوی بوداده، پودر کاکائو و شکلات گالاردوی خردشده به خوبی مخلوط کنید.

کف یک قالب مربع‌شکل به ضلع 22 سانتی‌متر کاغذ روغنی بیندازید. مواد را کف ظرف پهن کنید و با پشت قاشق یا نوک انگشت خوب فشار دهید تا ضمن فشرده‌شدن سطح آن هم صاف شود.

قالب را چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا مواد خودشان را بگیرند، بعد آن‌ها را با یک کارد تیز به شکل مستطیل برش بزنید.

برای تزئین و شکلاتی‌تر کردن بارها، شکلات خردشده را به روش بن‌ماری آب کنید، روغن نارگیل را با آن مخلوط کنید و با نوک قاشق یا چنگال به شکل نوارهای باریک از این شکلات روی بارها بریزید.

این بارهای شکلاتی را می‌توانید تا یکی دو هفته در ظرف دربسته بدون تغییر در یخچال نگهداری کنید.

پیام بگذارید