طرز تهیه پنکیک شکلاتی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

برای پیدا کردن یک صبحانه خوب برای خانواده ابتدا باید سلیقه خود یا خانواده‌­تان را بشناسید. صبحانه­‌ی خوب و خوشمزه برای هرکس معنای متفاوتی دارد و مهم این است که خواسته­‌ی شما را برآورده کند؛ بنابراین دست به کار شوید و از خودتان بپرسید دنبال چه نوع صبحانه‌­ای هستید؟ ترجیح می‌­دهید صبحانه­‌تان با چند قطره سس­ توت‌­فرنگی یا انبه میل کنید یا با طعم­‌های شکلاتی یا کاراملی طعم شکلات را امتحان کنیم؟ برای بدست آوردن دل تمام اعضای خانواده کافیست صبحانه‌ای را انتخاب کنید و با سس­‌های طعم­‌دار مزه‌ی ایده‌­آل خود را به آن بدهید.

پنکیک یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌­هاست که به عنوان صبحانه و عصرانه سرو می­‌شود. این شیرینی محبوب را می‌­توان با سس‌­های طعم­‌دهنده­ و متنوعی امتحان کرد تا بافت نرم و خوشمزه­‌ی این شیرینی را دلچسب­‌تر ­کنید.

مواد لازم برای پنکیک

طرز تهیه پنکیک شکلاتی

طرز تهیه پنکیک

برای شروع کره را از یخچال بیرون بیاورید تا با دمای محیط سازگار شود، بعد از آن در کاسه­‌ای جادار و  بزرگ آرد سفید را بریزید و مقدار کمی نمک ، 2 قاشق غذا خوری شکر و بکینگ پودر را به آن بیفزایید و مواد را با قاشق مخلوط کنیم.

حالا تخم مرغ را در کاسه‌­ای بشکنید و با چنگال هم‌بزنید. شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و باز هم‌بزنید بعد کره‌ی ذوب شده یا روغن را اضافه کنید تا منسجم شود. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد بریزید و مخلوط کنیم تا یکدست شود. (دقت کنید زیاد هم‌زدن مخلوط باعث سفت شدن پنکیک‌ها می‌شود) می‌توانید مواد پنکیک را از صافی عبور دهید تا گوله آرد‌ها باز شود و مایه یکدست و صافی داشته باشید.

حالا مقداری روغن را در تابه‌ اسپری کنید و روی حرارت قرار دهید؛ صبر کنید تا تابه داغ شود حالا به اندازه‌ی یک ملاقه کوچک از مایه کیک بردارید و داخل تابه بریزید. حواستان باشد پنکیک خیلی سریع سرخ می‌شود. زمانی که مایه را می‌ریزیم بعد از مدتی روی آن حفره‌های کوچکی ایجاد می‌شود این یعنی پنکیک شما درحال سرخ شدن است. کمی لبه‌ی آن را برگردانید اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای تغییر کرده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را برگردانید تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.

پنکیک‌­ها را در ظرف سروتان بچینید و با چندقطره سس شکلاتی فرمند ، توت فرنگی کاراملی یا انبه همراه با میوه‌­ها تازه نوش جان کنید.

پیام بگذارید