طرز تهیه پاناکوتا خرمایی ویژه ماه رمضان

رمضان مبارک برای همه شما همراهان عزیزمون ماهی پر از برکت و سلامتی می خوایم و امیدواریم حلال لبخند همواره روی صورت تون باشه. خرما که خوراک ثابت سفره های افطاره، ما در این ویدیو بهتون نشون می دیم چه جوری با خرما، شیر و پودر ژلاتین خالص فرمند یه دسر شیرین و مقوی برای سفره های افطارتون درست کنید

مواد لازم:

  • خرما: 15 عدد
  • شیر: 300 میلی لیتر
  • دارچین و بادیان: به میزان دلخواه
  • خامه: 100 میلی لیتر
  • پودر ژلاتین خالص فرمند: یک بسته
  • پودر دارچین: برای تزئین

طرز تهیه:

15 عدد خرما رو پوست بکنید و هسته‌شون رو جدا کنید. خرما ها رو به همراه 150 میلی‌لیتر شیر داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید. 150 میلی‌لیتر شیر رو روی حرارت به همراه دارچین و بادیان بجوشونید. بعد از کمی جوشیدن، بذارید خنک بشه و میکس خرما رو بهش اضافه کنید. خامه رو به مواد اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
یک بسته پودر ژلاتین خالص فرمند رو با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط و روی حرارت یا داخل مایکروویو حل کنید و به موادتون اضافه کنید.
مواد رو از صافی رد کنید و داخل قالب‌تون بریزید و اجازه بدید 1 الی 2 ساعت در یخچال بمونه تا خودش رو بگیره.

حتما این دسر ساده و خوشمزه رو برای افطار درست کنید 😍