طرز تهیه پاناکوتای وانیلی شکلاتی

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی شکلاتی

اگر فکر می‌کنید که درست کردن دسری خوشمزه و سریع نیاز به مهارت یا تکنیک خاصی دارد، سخت در اشتباهید! سس‌­های طعم­‌دار شکلاتی، توت فرنگی، کارامل یا انبه یک بستنی ساده را به دسری چشیدنی تبدیل می‌کند.

پاناکوتای دسرهیجان انگیزی است که در طعم‌های مختلف شکلات یا توت‌فرنگی یا حتی خرما آن را سرو می‌کنند. دسر پاناکوتای وانیل را حتما با سس‌ ­­شکلاتی یا کارامل امتحان کنید تا طعم و بوی وانیل را متعادل کند و آن را به دسری استثنایی تبدیل کند.

مواد لازم برای پاناکوتا

  • شیر پر چرب:  ۱ لیوان
  • خامه : ۱ لیوان
  • شکر : ۱/۳ لیوان
  • آب :دو قاشق غذاخوری
  • پودر وانیل: ۱ قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس شکلاتی فرمند
طرز تهیه پاناکوتا

طرز تهیه پاناکوتا

درمرحله‌ی اول شیر و خامه را درون ظرفی بریزید و آن را روی حرارت مستقیم شعله‌ی گاز قرار دهید. در مرحله‌ی بعد وانیل را به آن بیفزایید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد. حالا وقتی شیر جوش آمد، شکر را به آن اضافه کنید و دقت کنید تا شکر کامل حل شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید.به سراغ پودر ژلاتین بروید و آن را در دو قاشق آب جوش بریزید زمانی که کاملا حل شد؛ آن را به مخلوط شیر ، خامه و شکر  اضافه کنید.دسر شما تقریبا آماده است!

 حالا با سلیقه‌ی خودتان ظرف دسر را انتخاب کنید و مواد را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از بیست دقیقه لایه‌ی شکلاتی را اضافه کنید می‌توانید از  سس شکلات فرمند استفاده کنید تا دسرتان طعم بی‌نظیرتری بگیرد.

پیام بگذارید