طرز تهیه پاستیل یلدایی

طرز تهیه پاستیل یلدایی

پاستیل‌ها از آن دسته خوراکی‌های جذابی هستند که سن و سال نمیشناسند. البته این محبوبیت بی‌دلیل نیست، مخصوصا اگر پاستیل‌ها در منزل تهیه شود. این‌بار قصد داریم طرز تهیه پاستیل‌های یلدای خوشمزه و خوش‌رنگ را برایتان بگذاریم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • پودر ژله انار فرمند: ۱ بسته
  • پودر ژله کیوی فرمند: ۱ بسته
  • پودر ژله تمشک فرمند: ۱ بسته
  • پودر قند: ۱ واحد
  • نشاسته ذرت: ۳ واحد
  • آب 

طرز تهیه پاستیل یلدا

برای تهیه پاستیل یلدایی، پودر ژله‌ فرمند را در یک لیوان آب جوش ( معادل 200میلی‌لیتر) حل کنید و هم بزنید. زمانی که مایع حسابی شفاف شد، یک لیوان آب سرد را اضافه کنید و باز هم‌بزنید.

مایع ژله را داخل قالب‌های سیلیکونی طرح‌دار بریزید و در یخچال قرار دهید تا خوب بگیرد. در آخر پاستیل‌ها را از قالب دربیاورید و در نشاسته و پودر قند ترکیب شده، بغلتانید. این دسر ساده برای شب یلدا بهترین انتخاب ممکن هست تا یلدا را برای همه شیرین کنید.

پیام بگذارید