طرز تهیه شکلات بار تلخ در خانه

طرز تهیه شکلات بار تلخ در خانه

بارهای شکلاتی مقوی و خوشمزه یک میان‌وعده سالم، پرانرژی و پر از مواد مفید هستند. این بارهای مغذی به‌خصوص موقع داشتن رژیم لاغری شما را سرحال می‌آورند و انرژی تازه‌ای به شما می‌بخشند. ضمناً چون سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند به سلامت پوست و موی شما هم کمک می‌کنند.

با ما در تهیه این بارهای شکلاتی خوشمزه همراه باشید.

مواد لازم:

  • کره بادام‌زمینی یک پیمانه
  • کره (یا روغن نارگیل) نصف پیمانه
  • عسل یک‌سوم پیمانه
  • شکلات تلخ گالاردو فرمند 115 گرم
  • جوی دوسر یک و سه‌چهارم پیمانه
  • مخلوط مغز آجیل و پودر نارگیل به نسبت دلخواه یک پیمانه*
  • انجیر خشک یک پیمانه
  • * در این دستور از نصف پیمانه گردو و نصف پیمانه پودر نارگیل استفاده کرده‌ایم
طرز تهیه شکلات بار تلخ در خانه

طرز تهیه:

کف یک قالب مستطیلی به ابعاد 22*33 سانتی‌متر کاغذ روغنی بیندازید و آن را کنار بگذارید.

جوی دوسر، مغزها و انجیر خشک را همراه هم در غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا مواد پودر و خمیر بشوند. این مرحله از کار اختیاری است و می‌توانید آن را انجام ندهید، اما توصیه ما به شما این است که حتماً این مدل آماده‌سازی را امتحان کنید تا در نهایت بارهای نرم‌تری داشته باشید. بعد این مواد را در کاسه جاداری بریزید.

در یک قابلمه کوچک کره بادام‌زمینی، کره و عسل را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم بشوند. بعد شکلات را خرد کرده و به این مواد اضافه کنید. مرتب مواد را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و شکلات به طور کامل آب شود. بعد آن‌ها را از روی حرارت بردارید و در کاسه روی مواد خشک بریزید. تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

فراموش نکنید که سرعت‌عمل‌تان در این مرحله مهم است و باید سریع این کار را انجام دهید تا خمیر بار سفت و چسبناک نشود. بعد مواد را در قالب روی کاغذ روغنی بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. قالب را حداقل به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا بارهای شکلاتی خودشان را بگیرند و سفت شوند،

بعد آن‌ها را از قالب بیرون آورده و با چاقوی تیز به 24 قطعه تقسیم کنید. هر دانه از این بارهای شکلاتی مقوی و خوشمزه حدود 200 کالری انرژی و چهار گرم پروتئین دارد.