طرز تهیه دسر یخچالی

طرز تهیه دسر یخچالی

دسر منحصر به­‌فرد نیاز به هزینه‌­های هنگفت و زمان زیاد ندارد بلکه کافیست با سس‌­های طعم­‌دار لذتی ماندگار را برای مهمانان به یادگار بگذارید. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه دسر یخچالی خوشمزه آشنا شوید.

دسر پان اسپانیا

پان اسپانیایی دسری سرد و یخچالی با طعم خاص و خوشمزه هست که برای درست کردن آن نیازی نیست حرفه‌­ای باشید یا لوازم شیرینی پزی داشته باشید تنها با سس‌­های طعم­‌دار شکلاتی، توت‌فرنگی، کارامل یا انبه خیلی سریع و آسان باتوجه به ذائقه و سلیقه­‌ی مهمانان می‌­توانید پان اسپانیایی با طعم شکلات یا کاراملی دلچسب‌­تان را حاضر کنید.

پان اسپانیایی

مواد لازم برای تهیه این دسر خوشمزه عبارت‌­اند از:

  •  بیسکویت (پتی بور) : 2 بسته 
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 1 لیوان 
  • شیر:1 لیوان
  • کره : 1 لیوان کره             
  • وانیل: 1/2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته :2 قاشق غذاخوری
  •  آرد: 1/2 پیمانه
  • خامه: 150 گرم 
  • سس­ شکلاتی یا کاراملی
  • موز یا گردو

طرز تهیه

بیسکویت­‌ها را خرد­ کنید و کنار بگذارید حالا تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید و خوب هم‌بزنید. در قدم بعدی شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید بعد نشاسته را به شیر اضافه کنید به آرامی هم‌­بزنید تا حل شود.

آرد را الک کنید و به آرامی به شیر بیفزایید. در انتها مخلوط تخم‌­مرغ و شکر را به ترکیب اضافه کنید حالا مواد را خوب هم بزنید و شعله را ملایم کنید تا ته نگیرد. کم کم مواد قوام می­‌گیرد و غلیظ می‌­شود حالا باتوجه به ذائقه‌­تان وانیل و کره را به آن اضافه­ کنید. زمانی که موادمان حالت کرمی به خود گرفت، آن را از روی شعله بردارید و خامه را اضافه کنید. کرم را بعد از آماده شدن به مدت پنج دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

لیوان یا ظرف سروتان را آماده کنید وکرم را از یخچال بیرون بیاورید. کف ظرف را با بیسکویت خرد شده بپوشانید و برای لایه دوم کرمی که آماده کردید را بریزید و روی آن سس شکلاتی فرمند اضافه کنید و به‌دلخواه خودتان موز یا گردو خرد شده را اضافه کنید و به همین ترتیب ادامه دهید. البته اشکالی ندارد این ترتیب را بسته به سلیقه خودتان تغییر دهید. برای دسرهای خوشمزه‌تر به سایت مجله فرمند سر بزنید.

پیام بگذارید