دسر پودینگ کدو حلوایی

طرز تهیه دسر کدو‌ حلوایی

کدو از جمله خوراکی‌های لذیذ و خوشمزه‌ای است که مواد مغذی فراوانی دارد. اگر زمستان و شب یلدا را بدون خوردن کدو حلوایی سر می‌کردید با این دسر فوق العاده یکی از طرفداران پر و پا قرص کدو حلوایی می‌شوید. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم 

طرز تهیه پودینگ کدو حلوایی

برای شروع پودر ژله پرتقال فرمند رو در یک لیوان (معادل 200 میلی‌لیتر) آب جوش بریزید و هم بزنید، حسابی که حل شد، یک لیوان (معادل 200 میلی‌لیتر) آب سرد بهش اضافه کنید، تو قالب دلخواه‌تون بریزید و در یخچال قرار بگذارید.

حالا وقت آن رسیده کدو ها رو برش بدهید و با چوب دارچین ، بادیان ستاره‌ای و شکر بپزید. حالا پودر ژلاتین را با سه قاشق غذاخوری آب روی حرارت حل کنید. کدوها رو پوره کنید و با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

ژله‌های پرتقال رو از قالب در بیاورید و داخل پوره کدو قرار دهید و با سس کارامل فرمند تزئین و نوش جان کنید.

پیام بگذارید