طرز تهیه دسر هیجان انگیز دابل بابل

طرز تهیه دسر دابل بابل برای شب یلدا

شب یلدا یکی از زیباترین رسم‌های ایرانی است. جمع شدن در کنار عزیزان‌تان، وجود غذاهای خوش‌رنگ و لعاب و دسرهای تزئین شده با میوه‌های انار و هندوانه هوش از سرتان می‌برد. ما در این مطلب سعی کرده‌ایم متفاوت ترین دسر را معرفی کنیم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دابل بابل

  • رگالو آجیل فرمند: 1 بسته
  • پودر ژله آلبالو فرمند: 1 بسته
  • پودر ژله آلوورا فرمند: 1 بسته
  • روغن نباتی کم بو: 2 لیوان
  • آب: 800 میلی‌لیتر
  • انار : به میزان دلخواه
  • بستنی: به میزان دلخواه

طرز تهیه دابل بابل

مرحله اول: ژله آلبالو را با در یک لیوان آب جوش ( معادل 200میلی‌لیتر) حل کنید و بعد یک لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و رهایش کنید تا به دمای اتاق برسد.

مرحله دوم: برای ادامه کار یک لیوان روغن را در یک ظرف آب و یخ قرار دهید. حالا با قطره چکان ژله‌های را داخل روغن بیندازید.

مرحله سوم: حالا تمام مراحل بالا را برای درست کردن ژله آلوورا تکرار کنید. اول ژله را در یک لیوان آب جوش (معادل 200 میلی‌لیتر) حل کنید بعد از آن یک لیوان آب سرد (معادل 200 میلی‌لیتر) را به آن اضافه کنید. 

حالا مثل روش بالا ژله آلوورا را با قطره چکان  داخل روغن سرد بچکانید، حباب‌های ژله‌ای را داخل آبکش بریزید و با آب یخ بشورید.

مرحله چهارم: اسکوپ بستنی مورد علاقه‌تان را داخل لیوان سرو بریزید و با دانه‌های انار، رگالو آجیل و حباب‌های ژله‌ای تزئین کنید️. به مناسبت شب یلدا پیشنهاد ما استفاده از بستنی یا ژله با طعم های انار، هندوانه یا کیوی است. نوش جان

پیام بگذارید