طرز تهیه تیرامیسو

برای میزبان، طعم دسر از بقیه ویژگی‌ها ارجحیت دارد و برای غنی­‌تر کردن طعم آن­‌ خیلی آسان می‌توان از سس‌­های شکلاتی، توت‌­فرنگی، کارامل یا انبه استفاده کند. سس‌­های طعم­‌دهنده محصولات پرکاربردی هستند که علاوه بر دسر در تارت‌، دونات، کیک‌، خمیر‌های هزارلا، کوکی‌های شکلاتی، پای کرمی، بستنی ، میلک شیک و حتی نوشیدنی­‌های گرم هم استفاده می‌­شود. این محصولات کمک می‌­کنند علاوه بر طعم فوق­‌العاده پذیرایی استثنایی داشته باشیم.

اگر قصد دارید مهمانان یا عزیزان‌تان را به میان­‌وعده­ای یا دسری خوشمزه دعوت کنید با ما همراه باشید.

دسر تیرامیسو از دسر قدیمی ایتالیایی است .اینبار این دسر خوشمزه را با سس کاراملی فرمند امتحان کنید ؛ قطعا با یک‌بار چشیدن طرفدارش می­‌شوید. شما می‌توانید با تهیه سس کاراملی این دسر خوش طعم را به‌راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

مواد لازم برای تیرامیسو کاراملی

  • بیسکویت پتی‌بور: 1 بسته
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • قهوه ترک فرمند: 1 فنجان
  • پنیر ماسکارپونه: 150 گرم
  • خامه فرم گرفته شده: 200 گرم
  • شکر: 100 گرم 
  • پودرکاکائو خالص فرمند: نصف قاشق غذاخوری
  • سس کاراملی فرمند
طرز تهیه تیرامیسو

برای درست کردن تیرامیسوی بی‌نظیر مواد اولیه را آماده کنید و مرحله به مرحله با ما همراه باشید.

ابتدا تخم‌ مرغ‌ها را بشکنید و زرده‌ها را از سفیده‌ها جدا کنید حالا هر کدام را در ظرفی مجزا بریزید. زرده‌ها را دو سه دقیقه با هم‌زن برقی بزنید تا هم حجیم شود و هم رنگ‌شان روشن شود. 

یادتان باشد برای درست کردن تیرامیسو نیاز است ،یک فنجان قهوه غلیظ مثل قهوه ترک ترتیب بدهید.  برای درست کردن این نوشیدنی از پودر قهوه ترک با درجه آسیا بسیارریز مثل پودر قهوه ترک فرمند استفاده کنید.

در گام بعدی برای طرز تهیه تیرامیسو، خامه را با پنیر ماسکارپونه درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک هم‌زن این مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.در ادامه سفیده‌های تخم مرغ را نیز با هم‌زن برقی به حدی بزنید که کاملا سفید و دارای حجم شود و پف کند و بعد به مواد اضافه کنید.

در این مرحله بیسکویت را در قهوه بغلتانید و درون ظرف مورد نظرتان بچینید. بعد از اینکه ته ظرف با بیسکویت‌ها به طور کامل پوشیده شد با قاشق مقداری از کرم خامه‌ای را روی سطح بیسکویت‌ها بریزید. سپس سس کاراملی فرمند را روی خامه­‌ها اضافه کنید. این کار را با توجه به بزرگی ظرف دسر و میزان مواد لازم به روشی که گفته شد، ادامه دهیدبهتر است برای زیبایی دسر لایه بالایی را کرم خامه­‌ای بزنیم

حالا روی ظرف دسر را با کمک سلفون بپوشانید و دسر را در یخچال قرار دهید تا طعم  مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شود. درآخر با چند قطره سس کارامل تیرامیسوی کاراملی خودتان را خوش‌طعم تر کنید.

پیام بگذارید