طرز تهیه کیک براونی

لحظه­‌ای که کیک براونی شکلاتی را امتحان می‌­کنید؛ طعم شکلات و بافت­ نرم آن برای همیشه گوشه­‌ی ذهن می­ماند؛ شاید همین تجربه بار دیگر شما را به سمت این کیک بکشاند. شکلات و سس شکلاتی غلیظ و دلچسب،  کیک براونی را از باقی کیک متمایز می‌کند. سس شکلاتی فرمند و پودرکاکائو 100% خالص هلندی طعم لذیذ و دلنشین این کیک برای همیشه در ذهنتان تان ماندگار می­کند. با این دستور­پخت می­توانید بوی خوش شکلات را در خانه راه بیندازید.

مواد لازم بری تهیه کیک براونی

  • آرد: 3/4 پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شکر: ۱ پیمانه
  • کره:  ۱۷ گرم
  • پودر کاکائو خالص هلندی فرمند: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک:  کمتر از1/2 قاشق چایی خوری
  • شکلات تخته ای گالاردو 100گرم
  • سس شکلات فرمند
طرزتهیه کیک براونی
طرزتهیه کیک براونی

برای شروع به سراغ شکلات تخته‌ای می رویم، پیشنهاد ما به شما استفاده از  شکلات تخته‌ای‌گالاردو است. شکلات‌های تخته‌ای را همراه کره درون یک کاسه بریزید و کاسه را روی بخار آب‌داغ قرار دهید تا شکلات و کره کاملا آب شوند؛ بعداز اینکه شکلات و کره، آب شدند ظرف را از روی حرارت بردارید و مطابق ذائقه خود شکر اضافه کنید و دوباره هم‌­بزنید.

بعد به این مخلوط تخم‌­مرغ­‌ها را اضافه کنید ومواد را هم­‌بزنید. بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، نمک، وانیل و پودر کاکائو 100% خالص فرمند را به آن اضافه کنید و مجددا ‌هم­‌بزنید.

 حالا آرد سفید الک شده را به آرامی به مایه‌ی کیک اضافه کنید و با همزن بزنید تا گلوله نشود. به جای همزن می­‌توانید با هم‌زن‌­دستی یا چنگال مواد را مخلوط کنید. قالب را با استفاده از کره یا روغن چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید بعد مایه­‌ی کیک براونی را به آرامی درون قالب بریزید. کیک را  به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید و بعد از 40دقیقه با استفاده از یک خلال دندان میزان مغزپخت شدن کیک براونی خودتان را چک کنید (در صورتی که مواد به خلال چسبید، کیک شما هنوز نیاز به پخت دارد پس آن را دوباره درون فر قرار دهید و به آن کمی زمان دهید و دوباره آن را چک کنید.)

بعد از اینکه کیک براونی‌­تان خنک شد، سس شکلاتی فرمند را که ماده اصلی این کیک است روی براونی شکلاتی­‌تان بریزید و از تجربه‌ی چشیدن سس شکلاتی با کیک براونی­ لذت ببرید.

پیام بگذارید