طرز تهیه دسر عربی خاص و خوشمزه

دسر عربی، از جمله دسرهای کاراملی بسیار خوشمزه‌ای است که می‌توانید خیلی راحت آماده کنید و از طعم بی‌نظیر آن شگفت زده شوید. این دسر برخلاف سایر دسرهای عربی که نیاز به صرف زمان زیاد برای آماده سازی دارند، در زمان کم  آماده می‌شود.

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین خالص فرمند 1
  • و 1/2  قاشق غذاخوری
  • شیر 2 لیوان
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • کرم کارامل فرمند 1 بسته
  • پودر قهوه ترک 100% فرمند
  • فرمند 1 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه یک بسته (200 گرم)
  • بیسکوییت پتی بور 15 عدد
  • سس کارامل فرمند
طرز تهیه دسر عربی خاص و خوشمزه
طرز تهیه دسر عربی

شیر را در یک ظرف بریزید، پودر دسر کارامل را به همراه شکر و پودر قهوه‌ ترک فرمند به شیر اضافه و مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. ( در صورتی که تمایل دارید دسرتان به اصطلاح کم شیرین باشد، می‌توانید مقدار کمتری استفاده کنید.)
پودر ژلاتین خالص را روی شیر بپاشید، مدتی صبر کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا موادی که به شیر اضافه کردید، کاملا در آن حل شوند. حالا ظرف بالا را از روی حرارت برداشته و بیسکویت را بصورت خرد شده در شیر بریزید سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کنید.
بعد از اینکه ترکیبات بالا کمی حرارتش را از دست داد، با میکسر مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند، اگر میکسر ندارید می‌توانید از هم‌زن دستی استفاده کنید.

حالا زمان آن رسیده است که قالب مدنظر را به کمک لیسک کمی چرب کنید (که دسر بعد از آماده شدن، راحت تر از قالب خارج شود) و مایع را در آن بریزید. به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.
برای تزیین روی دسر می‌توانید از پودر کاکائو خالص فرمند، پودر قهوه یا سس کارامل فرمند استفاده کنید تا دسرتان طعم لذیذتری به خود بگیرد.

نکته:در صورت تمایل، برای اینکه طعم‌های متنوعی از این دسر را داشته باشید، می‌توانید بجای قهوه ترک ، پودر کاکائو، دارچین یا طعم دهنده‌های دیگر اضافه کنید.

پیام بگذارید