خرید شکلات واقعی
برای خرید شکلات، شکلات های واقعی فرمند را ببینید و بر اساس سلیقه خودتان از بین شکلات های تلخ یا شیری و یا میوهای شکلات خودتان را انتخاب کنید
-
شکلات تابلت گالاردو تلخ ۸۰ گرم ۶۰٪
-
شکلات تابلت گالاردو تلخ ۸۰ گرم ۸۳٪
-
شکلات تابلت گالاردو ۸۰ گرم پرتقال
-
شکلات تابلت گالاردو ۸۰ گرم توت فرنگی
-
شکلات تابلت گالاردو شیری ۸۰ گرم
-
شکلات ۲۵ گرم گالاردو مغز کارامل
-
شکلات ۲۵ گرم گالاردو مغز نعناع
-
شکلات ۲۵ گرم گالاردو مغز آلبالو
-
شکلات تابلت ۶۵ گرم گالاردو تلخ ۶۰٪ نارگیلی
-
شکلات تابلت ۶۵ گرم گالاردو تلخ ۸۳٪
-
شکلات تابلت ۶۵ گرم گالاردو شیری
-
شکلات تابلت ۶۵ گرم گالاردو شیری با اسمارتیز
-
شکلات تابلت گالاردو ۲۳ گرمی تلخ ۶۰ درصد با کروکانت
-
شکلات تابلت گالاردو ۲۳ گرمی تلخ ۶۰ درصد با پودر نارگیل
-
شکلات تابلت گالاردو ۲۳ گرمی تلخ ۸۳ درصد
-
شکلات تابلت گالاردو ۲۳ گرمی شیری
-
شکلات گالاردو تلخ ۸۳ درصد پاکتی
-
شکلات گالاردو شیری با گرانول قهوه پاکتی
-
شکلات گالاردو تلخ ۶۰ درصد پاکتی
-
شکلات گالاردو شیری پاکتی
سوالات متداول درباره شکلات
شکلات داغ یا هات چاکلت یکی از پرطرفدارترین نوشیدنیها است که در فصول مختلف سال میتوانید درست کنید و از نوشیدن /ان لذت ببرید.
روشهای مختلفی برای درست کردن شکلات داغ وجود دارد ولی بهترین روش که میتونید با آن خوشمزه ترین شکلاتهای داغ را آماده کنید به استفاده از شکلاتهای واقعی است که در ادامه به شما آموزش میدهیم.
در ابتدا شکلات ۶۰ درصد یا ۸۳ درصد گالاردو را با چاقو تکه تکه کنید و در یک کاسه بریزید. سپس داخل مایکروویو یا با حرارت غیر مستقیم (به روش بنماری) شکلات را ذوب کنید و به آرامی هم بزنید تا شکلات ذوب شده شما به طور کامل یکدست شود.
حالا شکلات ذوب شده را با یک لیوان شیر که از قبل داغ کردید ترکیب کنید. برار تزیین روی شکلات داغ و غلظت بیشتر میتونید مقداری پودر کاکائو ۱۰۰ درصد خالص فرمند و کمی خامه اضافه کنید و از خوردن این نوشیدنی شکلاتی جذاب لذت ببرید.
اگر شما به طعمهای شیرین علاقه مند هستید، میتوانید یک قاشق شکر به شکلات داغ اضافه نمایید.
اگر شما هم به درست کردن دسرهای مختلف علاقه دارید حتما از مجله فرمند و طرز تهیههای خوشمزه هایی که در سایت فرمند آماده کردیم، دیدن کنید و نظرات خود را برای ما بفرستید.
همچنین میتوانید طرز تهیه انواع شکلاتهای داغ را که در مجله فرمند بصورت ویدیو کلیپ و با توضیحات کامل آورده ایم، آموزش ببینید.
شکلات از آن خوراکی هایی هست که محبوبیت بساری دارد مخصوصا اگر این شکلات، شکلات واقعی و تهیه شده از کره کاکائو واقعی باشد که علاوه بر طعم عالی، خواص بینظیری هم دارد. آجیل هم که همه جا طرفدار دارد.
حالا با استفاده از این خوشمزه ها میخواهیم شکلات آجیلی درست کنیم که علاوه اینکه بسیار خوشمزه و پر خاصیت است، ظاهر بینظیری ذارد و خیلی سریع و آسان میتوانید در منزل درست کنید.
برای درست کردن شکلات آجیلی در ابتدا شکلات تلخ یا شیری گالاردو را تکه تکه کنید، داخل یک ظرف بریزید، داخل مایکروویو و یا به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید.
کف یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و شکلات ذوب شده را روی آن پخش کنید، در نهایت هر مغز آجیلی که دوست دارید را روی شکلات ها بصورت یکنواخت بپاشید. در صورت تمایل میتوانید علاوه بر آجیل از تکه های کوچک میوههای خشک هم استفاده کنید.
در نهاین سینی را داخل یخچال بگذارید تا شکلات ها خنک و سفت شوند سپس به تکه های کوچک تقسیم کنید و این شکلاتهای آجیلی خوشمزه را میل نمایید.
طرز تهیه کامل و دقیق شکلات آجیلی و شکلاتهای پروتئینی را میتوانید در مجله فرمند ملاحظه کنید.
برای درست کردن شکلاتهای رنگی، کافیه شکلات گارادو (شکلات شیری یا تلخ گالاردو) را تکه تکه کنید، داخل یک ظرف روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید.
شکلات ذوب شده را در قالب های مد نظرتون بریزید سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود و فرم بگیرد.
سپس به آرامی شکلات ها را از قالبها خارج کرده و به کمک سسهای رنگی، یا رنگهای خوراکی یا پودر طلا رنگ کنید.
خبر خوش برای دوست داران شکلات تلخ
براساس مطالعات انجام شده برروی خواص شکلات تلخ ، مشخص میشود که این شکلات حاوی ویتامین A،C،E و روی است که باعث خون رسانی سریع به سلول های پوستی، رشد و نمو این سلول ها خواهد شد.
به طور کلی شکلات تلخ به دلیل خلوص بالا، کالری کم و ویتامین های فراوان هیچ تاثیری بر ایجاد آکنه نخواهد داشت بلکه باعث شادابی پوست میشود. به علاوه آنتی اکسیدان های موجود در کاکائو از پوست در برابر بسیاری از عوامل بیماری زا محافظت می کند و از پیری زود رس پوست ممانعت می کند.
اگر مایل به تجربهی طعم واقعی شکلات تلخ هستید ؛ شکلات ۸۳٪ گالاردو را به شما پیشنهاد میکنیم.
شکلات در دسته محصولاتی است که از طبع گرم برخوردار اند. کاکائو با طبع گرم حاوی عنصر سعادت و مادهی سرخوشی آوری به اسم آناندامید است. کاکائو مهار کنندهی آنزیمی است که آناندامید را تجزیه می کند درنتیجه دوام طولانیتری در بدن خواهد داشت و احساس نشاط و سرخوشی در بدن باقی میماند.
ترکیب روحیه بخش دیگری که در کاکائو وجود دارد فنتیل آمین نام دارد؛ که ترشح اندرفین، عنصر نشاط بخش را برعهده دارد. با توجه به طبع گرم کاکائو و تولید هورمون و مواد شیمیایی اندروفین در بدن، از آن برای تقویت قوای جنسی استفاده می شود.
پیشنهاد می کنیم با شکلات گالاردو طعم واقعی شکلات را تجربه کنید.
برای رقیق کردن شکلات راه های زیادی وجود دارد، آسان ترین آن ها استفاده از کرهی یا چربی است.
برای آغاز کار شکلات شیری گالاردو را به چند قطعه تقسیم کنید و درون ظرفی بریزید. کره یا روغن را به شکلات ها اضافه کنید؛ مقدار دقیق کره به ضخامت و قوام شکلات شما بستگی دارد. در ادامه ظرف را روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار آب(بن ماری) یا درون مایکروویو قرار دهید تا به آرامی ذوب شود.
توجه داشته باشید شکلات را خیلی گرم نکنید زیرا ضخیم میشود و مسلما کار را برایتان دشوار خواهد کرد. از اضافه کردن مواد سرد به شکلات پرهیزکنید تا شکلات جمع نشود.
توصیه می شود از روغن نارگیل یا کانولا استفاده کنید زیرا بافت بهتری دارند.
اگر علاقه مند به دسرهای خوشمزه و جدید هستید حتما به قسمت مجلهی فرمند مراجعه کنید و تجربهی خودتان را از درست کردن دسرها با ما به اشتراک بگذارید.
امروزه دسرها پای ثابت اغلب دورهمی ها هستند.پس از انتخاب نوع دسر با توجه به ذائقه مهمانان و تهیه آن ، تزئین دسر اهمیت پیدا میکند که خلاقیت وهنر آشپز را نشان میدهد.
امروز قصد داریم نحوه ی طلایی کردن شکلات را آموزش دهیم تا در تزئین دسر ها به روشی خاص پیش قدم باشید.
ابتدای کار شکلات گالاردو شیری یا تلخ را با توجه به ذائقه تان انتخاب کنید سپس آن را تکه تکه کنید و داخل ظرف روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید. شکلات ذوب شده را در قالب مد نظرتان بریزید و سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود و حالت بگیرد.
در مرحله آخر شکلات ها را از قالب خارج کنید و شکلات را با پاشیدن پودر طلا یا رنگ تزئین کنید.
۵ اصل مهم درباره تشخیص شکلات با کیفیت
مزه منحصر به فرد
وقتی یک قطعه شکلات فرمند برای چند ثانیه در دهان شما بماند، طعمهایی جز طعم شکلات را تشخیص خواهید داد.
رایحههای پیچیده
اگر دقت کنید، رایحهی قهوه، وانیل و احتمالا میوهها را میتوانید از سطح شکلاتهای فرمند استشمام کنید.
صدای شکستن
از نزدیک به صدای شکستن یک تکه از شکلات فرمند گوش دهید، شکلات باید با یک صدای زیر و به راحتی بشکند.
زیر انگشتانتان
یک شکلات با کیفیت هرگز سطح خشنی ندارد و باید مانند ابریشم، نرم و صاف باشد.
چشمان تیزبین
شکلاتهای فرمند براقاند و رنگ یکنواختی دارند. ناخالصی در شکلات باعث میشود رنگ آن متغیر باشد.
جدید ترین مطالب در مجله فرمند
-
داستان سرزمین لبخند، قسمت هفدهم
میدانید بچهها با قصهها زندگی میکنند و از آن ها کلی چیز یاد میگیرند؟ دغدغههایشان از داستان ها منشا میگیرد و راه حلهایشان مشابه همان هایی که توی کارتونها تماشا کردند پس حالا باهم بنشینید و هفدهمین قصه سرزمین لبخند رو باهم تماشا کنید.
-
طرز تهیه کیک پرتقالی
اگر به خوردن کیک با طعمهای مختلف علاقهمند هستید، این مقاله مخصوص شماست!
-
طرز تهیه دونات خانگی
بعضی از ما بارها دونات یا پیراشکیهای مختلف را امتحان کردیم ولی هیچوقت خودمان برای درست کردن دونات دست به کار نشدیم. برای طرز تهیه دونات خانگی خوشمزه همراه ما باشید.
-
داستان سرزمین لبخند، قسمت هجدهم
یکی بود یکی نبود بیاید باهم به رویاها سفر کنیم️ دوباره به آرزوهامون فکر کنیم و اونا رو زندگی کنی مثل زمان بچگی اسم این قسمت: آرزوی مادربزرگ اینم یه داستان دیگه با صدای گرم و شیرین بهرام شاهمحمدلو
-
دسر ساده با شیر
یک دسر ساده و سریع درعین حال خوشمزه همان گزینهای هست که میتوانید برای یک دورهمی انتخاب کنید تا به شکل متفاوتتری از مهمانانتان پذیرایی کنید. پودینگ یکی از خوراکیهای خوشمزه و سریع است که به عنوان دسر یا حتی به عنوان میانوعده استفاده میشود.
-
طرز تهیه دسر شکلاتی
قطعا انتخاب دسری که باب میل همه باشد سخت خواهد بود اما کمتر کسی پیدا میشود که به یک دسر شکلاتی با عطر و طعم شکلات نه بگوید و علاقه ای به چشیدنش نداشته باشد. پس اگر به دنبال دسری هستید که همه را عاشق خودش کند پیشنهاد ما یک دسر شکلاتی با ترکیب پودرکاکائو خالص هست.
-
طرز تهیه کیک سیب کاراملی
وسوسه انگیزترین خوراکی ها شیرینیها و دسرها هستند. شما به راحتی میتوانید یک دسر پاییزی با سیب و کارامل در خانه ترتیب دهید. اگر به دنبال دستور یک دسر خوشمزه با عطر کارامل هستید با ما همراه باشید.
-
مسابقه جذاب شکلات صبحانه فرمند با جوایز بینظیر
با شکلات صبحانه فرمند غنی شده با عشق و یک مسابقه هیجانانگیز و جذاب و کلی هدیه بزرگ و بینظیر همراه شوید
-
چگونه شکلات واقعی را تشخیص بدهیم؟
توی دنیای شکلات فرقی نمیکند پیر باشی یا جوان ، زن باشی یا مرد در همه حال امکانش هست شیفتهی طعم شکلات باشی آن هم نه هر شکلاتی، یک شکلات واقعی با کره کاکائوی صد در صد خالص و در کلاسی حرفه ای.
-
فرمول خوشمزه من…
یک فرمول خوشمزه با شکلات صبحانه فرمند راه ورود به قلب همه هست.