شکلات آجیلی

شکلات آجیلی

اگر دنبال دستور آسان و خوشمزه‌ای می‌گردید که بتوانید خیلی سریع برای مهمانی‌های عید آماده کنید، این رسپی شکلات را حتماً در نظر بگیرید. این تکه‌های شکلات آجیلی فوق‌العاده راحت و بسیار سریع آماده می‌شوند و به همین دلیل کاملاً مناسب عیددیدنی و مهمان سرزده هستند. برای درست کردن این مدل شکلات به ابزار خاصی احتیاج نخواهید داشت و مواد روی آن را می‌توانید بر اساس انواع آجیل و میوه خشکی که در منزل دارید تغییر بدهید.

مواد لازم:

  • شکلات گالاردو فرمند 340 گرم
  • انواع مغز آجیل (پسته، بادام، فندق، گردو، تخمه آفتابگردان و…) سه‌چهارم پیمانه*
  • انواع میوه‌خشک (زردآلو، آلو، آلبالو، کشمش، نارگیل و…) خردشده یک‌‌چهارم پیمانه
  • نمک دریا نصف قاشق چایخوری (در صورت تمایل)

* برای زیباتر شدن تکه‌های شکلات حواس‌تان باشد که بهتر است از مغزهای رنگارنگ و متنوع مثل بادام، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، مغز پسته و گردو در کنار هم استفاده کنید. حتی می‌توانید آب‌نبات‌های رنگارنگ را خرد کرده و روی شکلات بپاشید تا آن را براق و درخشان کند. 

طرز تهیه:

پیش از آماده کردن شکلات‌ها، اگر آجیل‌ها خام هستند بد نیست آن‌ها را بو بدهید تا شکلات‌تان خوشمزه‌تر بشود. برای این کار فر را با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و مغزها را داخل سینی فر یا قالب کیک بریزید و در فر بگذارید. بعد از شش تا نه دقیقه که مغزها کمی طلایی شدند آن‌ها را بیرون بیاورید. بد نیست این مدت کنار فر حواس‌تان به آجیل‌ها باشد تا نسوزند. مغزها را بعد از برشته شدن می‌توانید روی تخته آشپزخانه کمی خرد کنید.

شکلات را خرد کنید و سه‌چهارم از آن را در یک کاسه بریزید. یک قابلمه آب جوش را روی حرارت بگذارید و کاسه شکلات را روی آن بگذارید، طوری که کف کاسه با آب جوش تماس نداشته باشد. مرتب شکلات‌ها را هم بزنید و بعد از این که آب شدند، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و بلافاصله بقیه شکلات را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا تمام شکلات آب شود.

کف یک سینی لبه‌دار کاغذ روغنی پهن کنید و با کاردک یا لیسک سیلیکونی یا پلاستیکی شکلات را روی سطح کاغذ روغنی پهن کنید، طوری که ارتفاع آن حدود شش هفت میلی‌متر باشد. اگر سینی بزرگ بود و شکلات کل سطح آن را نپوشاند هم اشکالی ندارد، اتفاقاً لبه‌های نامنظم و شکل‌دار شکلات زیباتر می‌شوند.

آجیل‌ها را به طور یک‌نواخت روی سطح شکلات بریزید و میوه‌های خشک را لابه‌لای مغزها بپاشید. اگر دوست داشتید نمک دریا بپاشید هم همین حالا این کار را بکنید. بعد با ملایمت با نوک انگشت میوه‌ها و آجیل‌ها را کمی فشار دهید تا بعد از سفت شدن شکلات به آن بچسبند و موقع سرو جدا نشوند.

 

اگر عجله دارید می‌توانید سینی را یک ربع در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد، در غیر این صورت آن را در آشپزخانه (یا اتاق خنک دیگری) بگذارید تا طی دو تا چهار ساعت شکلات در دمای اتاق خودش را بگیرد.

بعد از سفت شدن شکلات آن را با دست به تکه‌های درشت خرد کرده و سرو کنید.

پیام بگذارید