حس شما می‌تواند کیفیت را تشخیص دهد

۵ اصل مهم درباره تشخیص شکلات حرفه‌ای

 

مزه منحصر به فرد

وقتی یک قطعه شکلات گالاردو برای چند ثانیه در دهان شما بماند، با آب شدن کره کاکائو طعم واقعی شکلات را تشخیص خواهید داد.

رایحه‌های پیچیده

اگر دقت کنید کنار عطر واقعی کاکائو، رایحه‌ی قهوه، وانیل و احتمالا میوه‌ها را می‌توانید از سطح شکلات‌های گالاردو استشمام کنید.

صدای شکستن

از نزدیک به صدای شکستن یک تکه از شکلات گالاردو گوش دهید، شکلات واقعی باید با یک صدای زیر و به راحتی بشکند.

زیر انگشتان‌تان

یک شکلات با کیفیت هرگز سطح خشنی ندارد و باید مانند ابریشم، نرم و صاف باشد.

چشمان تیزبین

شکلات‌های گالاردو براق‌اند و رنگ یکنواختی دارند.