دسر لبو

دسر لبو برای شب یلدا

یک دسر شیک و خوش‌رنگ موقع سرو غذا زیبای سفره‌تان را چند برابر می‌کند. لبو یکی از خوراکی‌های پرطرفدار و پایه ثابت سفره یلدای ما ایرانی‌هاست که هم می‌توانیم به تنهای در ظرفی قرار دهیم یا به‌راحتی با آن یک دسر خوش‌رنگ و خوشمزه درست کنیم و خاطرات شیرین شب یلدا را زنده کنیم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • لبو : 2 پیمانه
  • پودر ژلاتین خالص فرمند: 1 بسته
  • آب: 3 قاشق غذاخوری
  • خامه: به میزان دلخواه
  • لبو: برای تزئین

طرز تهیه دسر لبو برای شب یلدا

لبو‌ها را رنده کنید و بعد یک بسته پودر ژلاتین خالص فرمند را با سه قاشق غذاخوری آب روی حرارت حل کنید و به لبوهای رنده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مواد را داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید، بریزید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید. در آخر با خامه و لبو روی ظرف‌ها را تزئین و نوش جان کنید.

پیام بگذارید