انواع شکلات

چگونه شکلات واقعی را تشخیص بدهیم؟

توی دنیای شکلات فرقی نمی‌کند پیر باشی یا جوان ، زن باشی یا مرد در همه حال امکانش هست شیفته‌ی طعم شکلات باشی آن هم نه هر شکلاتی، یک شکلات واقعی با کره کاکائوی صد در صد خالص و در کلاسی حرفه ای.

بارها شده در فروشگاه از کنار قفسه های مختلف شکلات با طعم ها ، ترکیبات و قیمت های متفاوت رد شدیم ولی تا به حال به تفاوتشان دقت کرده‌اید. چه چیزی شکلات‌ها را از هم متمایز می‌کند؟ با کیفیت ترین شکلات از چه ترکیباتی تشکیل شده؟ چگونه شکلات واقعی را تشخیص دهیم؟ با شناخت شکلات ها و ویژگی آن‌ها و ذائقه خودتان می‌توانید بهترین نوع را انتخاب کنید.

شکلات‌ها به دو دسته شکلات واقعی که از ترکیب کره کاکائو خالص تشکیل شده است و شکلات کامپاند که از مخلوط کاکائو با چربی‌های گیاهی درست شده است، تقسیم می‌شود. شکلات واقعی به دلیل استفاده از کره کاکائو گران‌تر است و لذت چشیدن طعم واقعی شکلات را به شما می‌دهد.

                                                                                                                                                                      پنج اصل مهم درباره تشخیص شکلات واقعی وجود دارد که عبارت اند  از:‌

انواع شکلات

1. مزه منحصر به فرد

وقتی یک قطعه شکلات واقعی مثل شکلات گالاردو را برای چند ثانیه در دهان می‌گذارید، با آب شدن کره کاکائو طعم واقعی شکلات را تشخیص خواهید داد.

2. رایحه‌های پیچیده

اگر دقت کنید کنار عطر واقعی کاکائو، رایحه‌ی قهوه، وانیل و احتمالا میوه‌ها را می‌توانید از سطح شکلات‌ استشمام کنید.

3.صدای شکستن

از نزدیک به صدای شکستن یک تکه از شکلات گالاردو گوش دهید، شکلات واقعی باید با یک صدای زیر و به راحتی بشکند.

4.زیر انگشتان‌تان

یک شکلات با کیفیت هرگز سطح خشنی ندارد و باید مانند ابریشم، نرم و صاف باشد.

5.چشمان تیزبین

شکلات‌ واقعی سطح براق و رنگ یکنواختی دارد. حالا راحت‌تر تفاوت شکلات حرفه‌ای مثل شکلات گالاردو را تشخیص می‌دهید.

پیام بگذارید